Mam problem z kontrolka od świec przy liczniku non stop mruga... Nie wiem co jest na początku myślełem ze świece padły wiec wymieniłem wszystkie.. Nie pomogło

Prosze o rady.. gdzei jeszcze zagladnać..
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
dokładnie... kiedy ?matt_ pisze:non stop mruga...
OK ale mimo wszystko wielkie dzięki. Choć troszke się niepokoję, poniewarz łapie mi temperature 90 stopni po przejechaniu jakieś 20 km. Termostat wymieniłem na wiosne. Może on jest lipny?double-d pisze:nie ma wpływu... to tylko sensor ... ale jeśli zdarzy ci sie wymieniać i kupisz lipną podrube to będzie przekłamywał i np pokazywał 110st przy aktualnych 90st w silniku... co może cie zaniepokoić...
jeśli chodzi o czujnik od świec to tu podrubka nie robi różnicy... najwyzej troche wczesniej odłączy dogrzewanie świec jak pokaże zawyżone wskazanie..(np. nie po 2min tylko po 1,5 min )
[ Dodano: 15 Lis 2006 11:17 ]
VOOLF, a ty masz MK3.. to w twoim przypadku nie wiem..
tam są u ciebie chyba 4-polarowe czujniki i chyba są sprzężone z układem chłodzenia... ja nie wiem jeśli chodzi o mk3... moze jakiś błąd ci sygnalizuje poprzez kontrolke...
moja odpowiedż sie tyczy mk2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 52 gości