Mam mkIII i mam problem z światłami(działaja wszystkie naraz

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

misiu24
Nowicjusz
Nowicjusz

Mam mkIII i mam problem z światłami(działaja wszystkie naraz

Post autor: misiu24 » pt sty 27, 2006 20:34

Posiadam golfa 3 z silnikiem ABD.Moj problem pojawia sie kiedy nacisne pedał hamulca wtedy włacza mi sie światło przeciw mgielne tylne(przedniego nie mam) czasem tez kierunkowskazy a jak wlacze kirunkowskazy i wcisne stop to kontrolka na desce mi gasnei a swieca wtedy obydwa kierunkowskazy z tylu i z przodu, po wcisneiciu stopu swieca mi takrze swiatła przednie ale tylko minimalni prawie nie widoczne to jest a jeszcze nie mam klaksonu.Bardzo prosze o pomoc.Chcialbym to zrobic sam bo juz mnie ta zima troche pociagnela po kasie a na elektryka mnie juz stac.

barca90
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: barca90 » pt sty 27, 2006 21:05

bongo102 pisze:Masa kolego masa
Chłopaki mają rację. Też to miałem. W tylnym prawym światle w panelu, od ciepła żarówek przepalił mi sie plastik i nie było masy i swiatełka wariowały. Dałem mały kabelek i wszystko wróciło do normy. Zacznij od tylnych swiateł. Powodzenia.

ku_bi
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: ku_bi » pt sty 27, 2006 22:22

sprawdz tylną lewa lampe, czesto wkład lampy lub styki sniedzieja lub nawet rdzewieja, musisz to wszystko wyczyscic

misiu24
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: misiu24 » pn sty 30, 2006 18:55

Nie było masy upalił sie styk we wtyku lewej lampy dorobilem nowy kabel do lewej i prawej lampy i wszystko dziala ok.Dzięki za pomoc :*

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”