gOOzOl napisał(a):nie pompuje nic? czy jak odpalisz nie dzwiga wogole sztangi? zdejmij wezyk z gruchy u zobacz czy ci "zassie" palec.
przy odpalaniu sztanga w ogóle się nie rusza, przy gruszce nie ściągałem ale podciśnie dochodzi do zaworu n75
gOOzOl napisał(a):ten atmo gdzie masz wpiety? do kolektora dolotowego? on ma "upuszczac podcisnienie" wiec musi byc z filtra albo ogolnie przed turbo, jak na schemacie zreszta. a na wskaznik boost lapiesz sie wlasnie z kolektora dolotowego badz gdziekolwiek gdzi ejuz masz cisnienie doładowania
no właśnie on jest wpięty do kolektora dolotwoego czy patrząc od storny filtra to jest za turbiną i właśnie w ten wężyk wpiołem się trójnikiem i podłączyłem wsk boost
barbiq napisał(a):spróbuj zaślepić wężyk, którym idzie podciśnienie z vacum do N18, tak żeby pompa nie zasysała powietrza z zewnątrz ( wkręć w wężyk np. śrubkę).
ja z podobnym problemem wojowałem w mondku i po takim zabiegu całe podciśnienie szło na sterowanie a nie na "zewnątrz"

nie mam co zaślepiać bo nie mam n18, mam tylko n75
zaraz postaram się zrobić jakiś rysunek żeby wyjaśnić to co miał na myśli ten co to składał