mk3 czujnik temperatury zewnetrznej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mk3 czujnik temperatury zewnetrznej
witam czy moze juz ktos z tym miala doczynienie czy sie rózni czujnik temperatury zewnetrznej mk3 od mk4. Numery czesci sa podobne 357 919 379A (mk3) i 1J0 919 379A (mk4) moze juz ktos sprawdzal czy ten od mk4 dziala w MFA mk3
Gdy jesteś smutny to pomyśl że kiedyś byłeś najszybszym plemnikiem
Re: mk3 czujnik temperatury zewnetrznej
wysłałem maila do sprzedawcy, bo równiez mnie to zainteresowało i otrzymałem taką odp:michas28 pisze:witam czy moze juz ktos z tym miala doczynienie czy sie rózni czujnik temperatury zewnetrznej mk3 od mk4. Numery czesci sa podobne 357 919 379A (mk3) i 1J0 919 379A (mk4) moze juz ktos sprawdzal czy ten od mk4 dziala w MFA mk3
"Witam
Z tego co ja sie orientuje to nie bedzie pasowac.
Pozdrawiam"
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78231794
z tej aukcji sprzedajacy jak zapytalem o czujnik 357 919 379A odpisal mi tak :
"Z tego co sie orientuje to nie.Czesci o nr ktory pan pyta niestety nie mam."
[ Dodano: Pią Gru 23, 2005 19:59 ]
ale z tego co gdzies sie doczytalem to poczatek odpowiada za model auta w ktorym byla czesc montowana
z tej aukcji sprzedajacy jak zapytalem o czujnik 357 919 379A odpisal mi tak :
"Z tego co sie orientuje to nie.Czesci o nr ktory pan pyta niestety nie mam."
[ Dodano: Pią Gru 23, 2005 19:59 ]
ale z tego co gdzies sie doczytalem to poczatek odpowiada za model auta w ktorym byla czesc montowana
tak własnie tak jest i to mnie własnie zastanawia, bo skoro pozostałe nr sie zgadzają to czujnik powinien pasowacmichas28 pisze:ale z tego co gdzies sie doczytalem to poczatek odpowiada za model auta w ktorym byla czesc montowana
[ Dodano: 23-12-05, 20:40 ]
michas28, mam pytanie, kiedyś czytałem w jakieś instrukcji że jeśli jest w aucie climatronik to na mfa nie wyswietla sie temperatura otoczenia lecz na panelu climatronika. u mnie tak wlasnie jest i zastanawiam sie czy mam skopany ten czujnik czy nie...
http://www.corrado.com.pl/ potem na tips&tricks tam sa pokazane funkcje serwisowe MFA inny patent na domykanie szyb i szyber dachu bez kluczyka. Aha i jak wejde w te funkcje serwisowe to mi pokazuje spalanie chwilowe, temperature oleju i temp. powietrza -40 stopni
[ Dodano: Pią Gru 23, 2005 21:16 ]
[ Dodano: Pią Gru 23, 2005 21:16 ]
sprawdz czy do kostki ktora idzie do licznika masz podpiety kabel do pinu 19. kabel ten powinien isc od kostki U1/2 do kostki licznika pinu 19 on odpowiada za temperature zewnetrzna MFA moze jak jest climatronic to jest podpiet nie do licznika tylko do wyswietlacza climatronicku_bi pisze:mam pytanie, kiedyś czytałem w jakieś instrukcji że jeśli jest w aucie climatronik to na mfa nie wyswietla sie temperatura otoczenia lecz na panelu climatronika. u mnie tak wlasnie jest i zastanawiam sie czy mam skopany ten czujnik czy nie...