KLIKNIJ Z MINIATURKĘ

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
No jest uwzględnione. 1 bar atm. i 1,5 bara pozostaje do pomiaru. Na forum każdy pisze, że w plastikowej obudowie jest do 2 barów.To_mas pisze:a tu tez czasem nie 3a uwzględnić atmosferycznego ?
Da się i chipują 8 bitowce. Tak samo da się chipować np. 2.5 TDI V6 wywalając przepływomierz. Napiszą mu program i będzie leciał na sztywno i mu nie zaszkodzi, ale mniejsza o to.To_mas pisze:ja sie na tym nie znam głupot nie chce pisać ale jakby sie nie dało to jak chipują 8bitowce ? Mi sie wydaje że normalnie sie daFucker pisze:Więc jeżeli to by się zgadzało to można również podnieść ciśnienie w 1Z które mają ECU w plastikowej obudowie.
Oooo, właśnie kolego, moje dwa sterowniki mają oznaczenia na końcu 021 AF i 021 AKdarkjustice pisze:Niektóre 8bit miały MAP sensor do 2,5b. Nie wiem czy jest to prawidłowa zależność, ale sterowniki o oznaczeniu jednoliterownym np. 021C, 021F miały MAP 200kPa, sterowniki 021 AF 250 kPa.
darkjustice pisze:Fucker, Dla pewności możesz sprawdzić nr MAP sensora.
Te z końcówką 209-> 200kPa, 210 oraz 211-> 250kPa.
Tak czy owak widać na zdjęciu,że ewidentnie pisze 250kPa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 51 gości