dziwne cykanie, jak przekaznik, po stronie pasazera
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
dziwne cykanie, jak przekaznik, po stronie pasazera
a wiec tak jak w temacie od strony pasazera slychac czasami dziwne cykanie tak jakby przekaznika, dzieje sie tonie zawsze i nieraz slychac to kilka razy pod rzad a nieraz tylko raz niewiem co to moze byc moze spotkaliscie sie z czyms takim autko to mk4 1.9 tdi axr 2002
Przypadkiem szybki Ci nie parują w aucie
bo cykać z okolic , które opisujesz lubi uwalona zębatka w silniczku sterującym przepustnicą... od obiegów powietrza.
Jak masz climatronic - naciśnij obieg zamknięty , posłuchaj i później włącz auto ...

Jak masz climatronic - naciśnij obieg zamknięty , posłuchaj i później włącz auto ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Użytkownik
dzieki za odzew panowie mam do was pytanko jezeli sie okarze ze jest tak jak piszecie to co dalej czy wymiana tej zembatki jest trudna i gdzie ona sie znajduje dzieki panowie za rade poszukalem na forum i jest opisane krok po kroku jak naprawic ta zembatke

Ostatnio zmieniony pt lut 12, 2010 00:21 przez golfmaniac22, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=144660
w tym temacie jest wszystko. Sama wymiana zębatki nie jest trudna (ale zdobycie takiej to raczej graniczy z cudem), trudny jest demontaż i montaż mechanizmu gdzie ona się znajduje...W temacie który podałem jest bardzo dokładna instrukcja.
w tym temacie jest wszystko. Sama wymiana zębatki nie jest trudna (ale zdobycie takiej to raczej graniczy z cudem), trudny jest demontaż i montaż mechanizmu gdzie ona się znajduje...W temacie który podałem jest bardzo dokładna instrukcja.