POWIETRZE W UKŁADZIE PALIWA?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- krzysbiker
- Mały gagatek
- Kontakt:
POWIETRZE W UKŁADZIE PALIWA?
witam koledzy dzis juz auto odmówiło posłuszenstwa myslałem ze to wina filtra ale zrobiłem testa podłaczyłem na obrazku wezykiem z punktu 1 do punktu 2 pomijajac filtr i leciały duze banki powietrza a wiec problem tkwi od punktu 1 do samego baku Jest gdzies problem po trasie albo w baku. tylko jest pytanie czy w baku jest jakas pompa? zrobiłem 2 test z punktu A do punktu B podłaczyłem wezyk i sprubowoałem odpalic i paliwo nie przetaczało sie czyli wynika z tego ze nie ma tam pompy niewiem czy dobrze rozumuje? takze problem tkwi od punktu 1 do samego baku skad sie bierze powietrze? poradzcie cos koledzy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: POWIETRZE W UKŁADZIE PALIWA?
Poczytaj tu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=212684krzysbiker pisze:witam koledzy dzis juz auto odmówiło posłuszenstwa myslałem ze to wina filtra ale zrobiłem testa podłaczyłem na obrazku wezykiem z punktu 1 do punktu 2 pomijajac filtr i leciały duze banki powietrza a wiec problem tkwi od punktu 1 do samego baku Jest gdzies problem po trasie albo w baku. tylko jest pytanie czy w baku jest jakas pompa? zrobiłem 2 test z punktu A do punktu B podłaczyłem wezyk i sprubowoałem odpalic i paliwo nie przetaczało sie czyli wynika z tego ze nie ma tam pompy niewiem czy dobrze rozumuje? takze problem tkwi od punktu 1 do samego baku skad sie bierze powietrze? poradzcie cos koledzy
- krzysbiker
- Mały gagatek
- Kontakt:
polecam tez ten temat http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=164417&start=30 ! Może by ci zaoszczędził trochę pieniędzy
Ostatnio zmieniony śr lis 11, 2009 00:23 przez Tekilus, łącznie zmieniany 1 raz.
Tanie części samochodowe.
- krzysbiker
- Mały gagatek
- Kontakt:
- krzysbiker
- Mały gagatek
- Kontakt:
- krzysbiker
- Mały gagatek
- Kontakt:
- krzysbiker
- Mały gagatek
- Kontakt:
Czemu tak łatwo się poddajesz, nie chcesz skorzystać z rady Tekilus'a ? To dzięki pomysłom ludzi oszczędnych i leniwych zawdzięczamy postęp techniczny i wygody tanim kosztem ! Ja wychodzę z założenia, że może nie wszystko ale większość da się zreanimować po kosztach a od tego zaczynają się korzystne rozwiązania techniczne. Nie masz nic do stracenia, chyba nie chcesz wyrzucić tego pływaka ?
- _Daniel_
- Użytkownik
- Kontakt:
nie tylko serwiskrzysbiker pisze:cena 300 zł dotyczy jak kupie w serwisie tak? a niewiesz przy zamóieniu czy długo trzeba czekac na takie cos?

w razie jak by ci serwis zaśpiewał 2 razy tyle pisz do mnie na na pw. na pewno się jakoś dogadamy