Więc według tabeli z rodziny 02A jest 14 kodów skrzyń biegów, ale nigdzie niema tego kodu WMU, ani tych dwóch które podałeś AFE i AYM, ani w tych wyszczególnionych ani w całej reszcie, zrobiłem zrzut ekranu, który jest poniżej (chyba, że źle to wszystko interpretuję) poza tym wartości przełożeń też są różne co komplikuje właściwy dobór? Dzisiaj jeździłem do człowieka który się teoretycznie na tym zna, poza tym handluje częściami i posiadał skrzynie od passata b3 1.9TD ten silnik niby 75KM, u mnie 1Y bez Turbo, więc szukaliśmy oznaczeń na tej skrzyni i ani mi ani mu się to nie udało (skrzynia była bez tej osłonki z blachy na dole w kształcie księżyca na której u mnie było napisane O2A, WMU 068103648c), czy to oznacza że na tych skrzyniach niema oznaczeń widocznych gołym okiem, są tylko na tej osłonie, a te właściwe są gdzieś schowane? Człowiek zapewniał, że na pewno będzie dobra i kazał wypłacić 450zl- jeśli się zdecyduję. Na pytanie czy będę mógł zwrócić troche marudził więc lepiej byłoby się upewnić przed kupnem.

Ostatnio zmieniony śr wrz 16, 2009 22:31 przez
aron20000, łącznie zmieniany 1 raz.