POLO JAK WYJAC WKLADKE Z KLAMKI DRZWI

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: Qto, VIP

Awatar użytkownika
x27
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 396
Rejestracja: sob gru 04, 2004 12:51
Lokalizacja: SZCZECIN
Kontakt:

POLO JAK WYJAC WKLADKE Z KLAMKI DRZWI

Post autor: x27 » ndz sie 23, 2009 10:59

posiadam taka klamke, popsula sie wkladka i nie wiem jak ja wyciagnac. prosze o pomoc w ktorym miejscu trzeba nawiercic by to wyciagnac. klamka taka jak na tej aukcji ponizej.

http://allegro.pl/item720512969_klamka_zewnetrzna_wkladka_lewa_przednia_polo_iii.html

pozdrawiam


brak mocy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Awatar użytkownika
cinekban87
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Posty: 632
Rejestracja: czw lut 05, 2009 19:52
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Post autor: cinekban87 » ndz sie 23, 2009 11:22

a masz kluczyk do tej klami czy nie,sa zakladydzieki ktorym nie trzeba wkladki wyjmowac tylko Ci ustawiaja klamke pod Twoj kluczy ustawia sie zabki takie


Passat B3 1.8 Rp 90 Rip
Polo II 1.4 92 Rip
Golf III 1.6 94 Sprzedany :[
Scirocco II 1.8 88 Rip
Scirocco II 1.8 90

Awatar użytkownika
x27
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 396
Rejestracja: sob gru 04, 2004 12:51
Lokalizacja: SZCZECIN
Kontakt:

Post autor: x27 » ndz sie 23, 2009 15:58

mam kluczyk, i potrzbuje wyjac wkladke... !


brak mocy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Awatar użytkownika
karampa
Ma gadane
Ma gadane
Posty: 177
Rejestracja: ndz wrz 07, 2008 20:42
Lokalizacja: CSE Sępólno Krajeńskie
Kontakt:

Post autor: karampa » ndz sie 23, 2009 21:22

otwórz drzwi i i odkreć jedna śróbke która jest na wysokosci klamki ale od boku drzwi,bardzo prosta robota, 30 sec. i klamka na wierzchu
Ostatnio zmieniony ndz sie 23, 2009 21:24 przez karampa, łącznie zmieniany 1 raz.


:)

Awatar użytkownika
x27
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 396
Rejestracja: sob gru 04, 2004 12:51
Lokalizacja: SZCZECIN
Kontakt:

Post autor: x27 » pn sie 24, 2009 08:30

WKLADKE .............. a nie KLAMKE.


no comment.................................


brak mocy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Awatar użytkownika
Sztomel
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Posty: 5669
Rejestracja: czw wrz 20, 2007 23:10
Lokalizacja: Rybnik

Post autor: Sztomel » pn sie 24, 2009 09:04

x27 pisze:WKLADKE .............. a nie KLAMKE.


no comment.................................


karampa dobrze Ci podpowiada, z boku drzwi obok dwóch śrub mocujących zamek do drzwi jest śrubka blokująca korpus wkładki zamka :
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 3a07cd9a60
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 26cfa257d9


Obrazek

Awatar użytkownika
karampa
Ma gadane
Ma gadane
Posty: 177
Rejestracja: ndz wrz 07, 2008 20:42
Lokalizacja: CSE Sępólno Krajeńskie
Kontakt:

Post autor: karampa » pn sie 24, 2009 09:23

Pierw klamke potem wkładke,foto co pokazuje sztomel jest od nowszych modeli ale bardzo pomocne,klamka od polo to mocowanie jak golf 3 jedna sróbka i potem wtyczka od centrala i pozamiatane,łatwe jak odkręcanie koła
:kac:
Ostatnio zmieniony pn sie 24, 2009 09:25 przez karampa, łącznie zmieniany 1 raz.


:)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 19 gości