Nie wiem gdzie jest impulsator
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Piterr9
- Mały gagatek
- Kontakt:
Nie wiem gdzie jest impulsator
Witam! Proszę pomóżcie mi gdzie jest impulstor od digifiza nie moge znaleść cała skrzynie juz oblukałem od tego idą 2 przewody pomocy ważne!!
Moja dziewczyna jest zazdrosna o mojego mkII :) Uważa ,że poświęcam mu wiecęj czasu niż jej :)
- Piterr9
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wielkie dzięki
U mnie jest tam tyle kabli że jak byś mi nie pokazał to bym nie wiedział 
Mam jeszcze pytanko tam kostce idą na zdjęciu 3 kable ja nie mam kostki i są tylko dwa. Więc sie pytam jak podłączyc zeby nie zrobić jakiegoś zwarcia dzięki za pomoc.
[ Dodano: 26 Maj 2009 15:22 ]
mam jeszcze pytanko troche nie równo chodzi mi silnik i myslałem zeby go wyregulować takim pokrętłem to jest jakieś podciśnie chyba wiec jak to rusze to nie narobie czegos złego z silnikiem??

Mam jeszcze pytanko tam kostce idą na zdjęciu 3 kable ja nie mam kostki i są tylko dwa. Więc sie pytam jak podłączyc zeby nie zrobić jakiegoś zwarcia dzięki za pomoc.
[ Dodano: 26 Maj 2009 15:22 ]
mam jeszcze pytanko troche nie równo chodzi mi silnik i myslałem zeby go wyregulować takim pokrętłem to jest jakieś podciśnie chyba wiec jak to rusze to nie narobie czegos złego z silnikiem??
Moja dziewczyna jest zazdrosna o mojego mkII :) Uważa ,że poświęcam mu wiecęj czasu niż jej :)
- Piterr9
- Mały gagatek
- Kontakt:
tak jest impulsator w skrzyni ta twoja fotka jest dobra tylko ja nie mam kostki jak na zdjęciu i brakuje jednego kabla moze sie gdzieś zaplątał poszukam.
[ Dodano: 26 Maj 2009 16:24 ]
niedługo wstaie fotke
[ Dodano: 26 Maj 2009 16:36 ]
ida tylko 2 kable wcześniej chyba działo na 2 kable tam jest zielony i czerwony
były podłaczone bezpośrednio bez kostki
[ Dodano: 26 Maj 2009 17:34 ]
kurde nie nie mam chwilowo aparatu
ze zdięc lipa
[ Dodano: 26 Maj 2009 17:38 ]
ze zdięc lipa 
[ Dodano: 26 Maj 2009 16:24 ]
niedługo wstaie fotke
[ Dodano: 26 Maj 2009 16:36 ]
ida tylko 2 kable wcześniej chyba działo na 2 kable tam jest zielony i czerwony

[ Dodano: 26 Maj 2009 17:34 ]

[ Dodano: 26 Maj 2009 17:38 ]