Moderatorzy: Qto, edzio, miś fazi, italiano_83, VIP

Kris99 napisał(a):DZięki za odpowiedzi- narazie pytam - to kupe kasy a dopiero kupiłem GOLF-a
Jeszcze sie zastanowie czy w moim przypadku jest to ekonomiczne. Jeżdże na małych odcinkach (praca) ok 7km po mieście. Z tego co wiem to automat przełącza na gaz dopiero po osiągnięciu odpowiendiej temp. silnika. Wiec w ziime to mi przełaczy chyba na parkingu pd praca. Do tego czasu ciągnie paliwo (benzyna). Boję sie że dla mnie jest to po prostu ekonomicznie nieuzasadnione.
teść mój założył do PUNTO II taka instalacje na plastikowym kolektorze i zapłacił 3 330zł. I troche narzeka bo mu juz 1 misisąc nie moga ustawic mieszanki czy wtrysku. Czegoś takiego bo pali mu sie kontrolka wtrysku. I za kazdym razem jedzie do stacji FIATA aby skasować błąd a potem znowu do stacji w któej zamontował instalacje. I tak w kółko. Tyle że we Fiacie płąci 40 zł za podłączenie do komputera. Troche krew go zalew z tego powodu. MIło być pięknie ładnie a jest do d..y. Co ciekawe to kontrolka wtrysku zapal mu sie po przejechaniu około 100 km na gazie !!!!! Dziwne nie !!!!!

gniochu napisał(a):a ile by kosztowala instalka go mk2 1.8 GTI 16V??

ygd napisał(a):gniochu napisał(a):a ile by kosztowala instalka go mk2 1.8 GTI 16V??
podjedź do gazowników to ci powiedzą... 2generacja wystarczy (1200-2000).
nawet pierwsza, ale takich już nie zakładają.

Powrót do Techniczne (archiwum)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Nasi przyjaciele: Car Audio, Kalkulator OC, Ubezpieczenie OC