korekta dawki startowej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
korekta dawki startowej
Milośnicy VW mam pytanie jak w tytule czy korekta dawki startowej wymaga wymiany komputera bo bylem dziś u "niby" ludzi którzy się znają i zaproponowal mi wymianę komp.(czyli korektę dawki ) za bagatela 1000zl czy może tylko oni przekladają komp. a ten stary wysylają do kogoś kto tą mape poprawia ??? jak to jest z tym
"Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżke, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości, gdy prosisz o urlop."
kolego nie chodzi mi o żaden chiptuning poprostu chce zmienić dawkę startową ponieważ samochód na cieplym silniku nie odpala jak powinnienstonefree pisze:Chiptuning robi się już zdaje się przez złącze diagnostyczne. A zwiększenie dawki rozruchowej to nie jest czip tjuning
"Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżke, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości, gdy prosisz o urlop."
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
za zminę map startowych najczęsciej kasują w granicach 400 zł, ja na przykład robiłem to tu: www.powerchip.plsafik25 pisze:kolego nie chodzi mi o żaden chiptuning poprostu chce zmienić dawkę startową ponieważ samochód na cieplym silniku nie odpala jak powinnienstonefree pisze:Chiptuning robi się już zdaje się przez złącze diagnostyczne. A zwiększenie dawki rozruchowej to nie jest czip tjuning
Ostatnio zmieniony sob maja 09, 2009 20:33 przez doggie, łącznie zmieniany 1 raz.