Niedawno pojawila sie nowa porada "Zegary UV w Golfie MK2, porada by BORGU" i bardzo mnie zainteresowala. Juz ktos przerabial zegary tym sposobem

Kontaktu do autora nie znalazlem, wiec moze ktos mi tu pomoze bo mam kilka watpliwosci.
Fabrycznie wskazowki sa biale, w poradzie gosc pisze by pomalowac je sprayem UV, ale sa takie kolorowe?, moze jakies flamastry UV w tym kolorze, jak myslicie

Cyferki i kreski... doradza by wyciac na ploterze z papieru samoprzylepnego, moze lepiej wydrukowac na takim papierze na laserze by przykryc czarnym a zostawic biale... toner z drukarki nie bedzie przeswitywal

Gratuluje pomyslu autorowi

ciekawi mnie tylko jak to w realu wyglada bo to co widze na fotkach mi sie podoba, jeszcze tylko podswietlic ladnie zegar/MFA i gites
 ciekawi mnie tylko jak to w realu wyglada bo to co widze na fotkach mi sie podoba, jeszcze tylko podswietlic ladnie zegar/MFA i gites 
A swietlowke UV, ktora jest troche przy duza do tego mozna zamienic pewnie LED-ami UV, cenowo nie wiem jak wyjdzie

takie fi 5 beda dobre
 takie fi 5 beda dobre 

takie polaczenie czerwonego z niebieskim...
 takie polaczenie czerwonego z niebieskim...  z tym lakierem do paznokci przypuszczam, ze moge byc podobnie jak swieci na niebiesko, ale przekonany nie jestem, wiec jakby to ktos mogl sprawdzic, to bylbym ogromnie wdzieczny
 z tym lakierem do paznokci przypuszczam, ze moge byc podobnie jak swieci na niebiesko, ale przekonany nie jestem, wiec jakby to ktos mogl sprawdzic, to bylbym ogromnie wdzieczny  dletego chyba zrobie UV. tylko mam pytanie: otoz czy jak wydrukuje sobie zegary na kartce tak jak sie drukuje normalnie, to czy biale tlo bedzie wlasnie swiecilo w swietle UV?? i jak to bedzie wygladalo bo same cyferki wygladala fanie a nie wiem jakby wygladala wieksza powierzchnia oswietlona swiatlem UV.
 dletego chyba zrobie UV. tylko mam pytanie: otoz czy jak wydrukuje sobie zegary na kartce tak jak sie drukuje normalnie, to czy biale tlo bedzie wlasnie swiecilo w swietle UV?? i jak to bedzie wygladalo bo same cyferki wygladala fanie a nie wiem jakby wygladala wieksza powierzchnia oswietlona swiatlem UV.