PYTANIE DO POSIADACZY PRZEWODÓW DIAGNOSTYCZNYCH VAG

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: Qto, VIP

Awatar użytkownika
molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 45
Rejestracja: ndz lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Kontakt:

PYTANIE DO POSIADACZY PRZEWODÓW DIAGNOSTYCZNYCH VAG

Post autor: molodyj21 » ndz lut 22, 2009 15:50

jaki przewód jest naj COM czy USB i czy do każdego przewodu można stosować program POLSKI VAG 4.9



Awatar użytkownika
edzio
Lord GTI
Lord GTI
Posty: 3937
Rejestracja: pt cze 27, 2008 01:00

Post autor: edzio » ndz lut 22, 2009 15:56

com,zawsze lepszy



Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 10830
Rejestracja: pt sie 26, 2005 20:30
Lokalizacja: FSW

Post autor: Duber » ndz lut 22, 2009 16:12

molodyj21 pisze: POLSKI VAG 4.9
na usb mam i niema problemow

[ Dodano: Nie Lut 22, 2009 15:13 ]
molodyj21, http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=182762&start=0


Obrazek
Gdyby Jezus miał broń to by przeżył ... Homer Simpson

Awatar użytkownika
molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 45
Rejestracja: ndz lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Kontakt:

Post autor: molodyj21 » ndz lut 22, 2009 16:15

a jak się sprawdza przewód można sprawdzić jakieś parametry silnika



Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 10830
Rejestracja: pt sie 26, 2005 20:30
Lokalizacja: FSW

Post autor: Duber » ndz lut 22, 2009 16:17

molodyj21 pisze:można sprawdzić jakieś parametry silnika
to zalezy od auta,czy ma jakies sterowniki z ktorymi mozna sie polaczyc


Obrazek
Gdyby Jezus miał broń to by przeżył ... Homer Simpson

Awatar użytkownika
molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 45
Rejestracja: ndz lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Kontakt:

Post autor: molodyj21 » ndz lut 22, 2009 16:23

DUBER to znaczy że masz taki przewód i program wers 4.9 i jak on się spisuje

[ Dodano: Nie 22 Lut, 2009 ]
http://moto.allegro.pl/item552354060_va ... promo.html a co sądzicie o tym będzie dobry



Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 10830
Rejestracja: pt sie 26, 2005 20:30
Lokalizacja: FSW

Post autor: Duber » ndz lut 22, 2009 16:32

molodyj21, mam ten kabel i vaga 4.9 pl
http://moto.allegro.pl/item562110333_va ... am_pl.html


Obrazek
Gdyby Jezus miał broń to by przeżył ... Homer Simpson

Awatar użytkownika
molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 45
Rejestracja: ndz lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Kontakt:

Post autor: molodyj21 » ndz lut 22, 2009 16:33




Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 10830
Rejestracja: pt sie 26, 2005 20:30
Lokalizacja: FSW

Post autor: Duber » ndz lut 22, 2009 16:35

molodyj21 pisze:a ten był by dobry.
niewiem mi dziala na tym co podalem predzej


Obrazek
Gdyby Jezus miał broń to by przeżył ... Homer Simpson

Awatar użytkownika
edzio
Lord GTI
Lord GTI
Posty: 3937
Rejestracja: pt cze 27, 2008 01:00

Post autor: edzio » ndz lut 22, 2009 16:36

molodyj21 pisze:http://moto.allegro.pl/item552354060_vag_k_line_max_kabel_obd2_kabel_piny_f_vatpromo.html a ten był by dobry.
nie ,szukaj kkl



Awatar użytkownika
molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 45
Rejestracja: ndz lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Kontakt:

Post autor: molodyj21 » ndz lut 22, 2009 16:43

k
edzio pisze:nie ,szukaj kkl
co to znaczy kkl
a te kable pod USB między sobą czymś się różnią i skąd takie różnice w cenie ze względu na program diagnostyczny



Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 10830
Rejestracja: pt sie 26, 2005 20:30
Lokalizacja: FSW

Post autor: Duber » ndz lut 22, 2009 16:44

molodyj21 pisze:ze względu na program diagnostyczny
zobacz ile kosztuje vag 4.9 :bajer: 300zl.wiec niezadaje sie pytan tylko kupuje


Obrazek
Gdyby Jezus miał broń to by przeżył ... Homer Simpson

Awatar użytkownika
molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 45
Rejestracja: ndz lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Kontakt:

Post autor: molodyj21 » ndz lut 22, 2009 16:48

ale ja mam już taki program ściągnąłem go z neta i teraz do niego szukam kabla. kumpel mówił że najlepsze są pod COM i nie wiem czy to prawda dlatego proszę o poradę bo chcem się w to zacząć bawić :sloneczko:



Awatar użytkownika
edzio
Lord GTI
Lord GTI
Posty: 3937
Rejestracja: pt cze 27, 2008 01:00

Post autor: edzio » ndz lut 22, 2009 16:49

VR6 w sharanie nie idzie na tych tanich kabelkach ,nie wiem jak w pasacie.



Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości