PYTANIE DO POSIADACZY PRZEWODÓW DIAGNOSTYCZNYCH VAG

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: Qto, miś fazi, italiano_83, edzio, VIP

PYTANIE DO POSIADACZY PRZEWODÓW DIAGNOSTYCZNYCH VAG

Postprzez molodyj21 » N lut 22, 2009 15:50

jaki przewód jest naj COM czy USB i czy do każdego przewodu można stosować program POLSKI VAG 4.9
molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): N lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Online: 0s
Pomógł: 6

Postprzez edzio » N lut 22, 2009 15:56

com,zawsze lepszy
edzio
Lord GTI
Lord GTI
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt cze 27, 2008 01:00
Online: 22d 15h 17m
Pomógł: 347
Ostrzeżenia: 2

Postprzez Duber » N lut 22, 2009 16:12

molodyj21 napisał(a): POLSKI VAG 4.9
na usb mam i niema problemow

[ Dodano: Nie Lut 22, 2009 15:13 ]
molodyj21, http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=182762&start=0
Obrazek Obrazek
Duber
_
_
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt sie 26, 2005 20:30
Lokalizacja: FSW
Online: 156d 23h 42m
Pomógł: 922
Silnik: 16V

Postprzez molodyj21 » N lut 22, 2009 16:15

a jak się sprawdza przewód można sprawdzić jakieś parametry silnika
molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): N lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Online: 0s
Pomógł: 6

Postprzez Duber » N lut 22, 2009 16:17

molodyj21 napisał(a):można sprawdzić jakieś parametry silnika
to zalezy od auta,czy ma jakies sterowniki z ktorymi mozna sie polaczyc
Obrazek Obrazek
Duber
_
_
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt sie 26, 2005 20:30
Lokalizacja: FSW
Online: 156d 23h 42m
Pomógł: 922
Silnik: 16V

Postprzez molodyj21 » N lut 22, 2009 16:23

DUBER to znaczy że masz taki przewód i program wers 4.9 i jak on się spisuje

[ Dodano: Nie 22 Lut, 2009 ]
http://moto.allegro.pl/item552354060_va ... promo.html a co sądzicie o tym będzie dobry
molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): N lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Online: 0s
Pomógł: 6

Postprzez Duber » N lut 22, 2009 16:32

molodyj21, mam ten kabel i vaga 4.9 pl
http://moto.allegro.pl/item562110333_va ... am_pl.html
Obrazek Obrazek
Duber
_
_
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt sie 26, 2005 20:30
Lokalizacja: FSW
Online: 156d 23h 42m
Pomógł: 922
Silnik: 16V

Postprzez molodyj21 » N lut 22, 2009 16:33

molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): N lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Online: 0s
Pomógł: 6

Postprzez Duber » N lut 22, 2009 16:35

molodyj21 napisał(a):a ten był by dobry.
niewiem mi dziala na tym co podalem predzej
Obrazek Obrazek
Duber
_
_
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt sie 26, 2005 20:30
Lokalizacja: FSW
Online: 156d 23h 42m
Pomógł: 922
Silnik: 16V

Postprzez edzio » N lut 22, 2009 16:36

molodyj21 napisał(a):http://moto.allegro.pl/item552354060_vag_k_line_max_kabel_obd2_kabel_piny_f_vatpromo.html a ten był by dobry.
nie ,szukaj kkl
edzio
Lord GTI
Lord GTI
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt cze 27, 2008 01:00
Online: 22d 15h 17m
Pomógł: 347
Ostrzeżenia: 2

Postprzez molodyj21 » N lut 22, 2009 16:43

k
edzio napisał(a):nie ,szukaj kkl
co to znaczy kkl
a te kable pod USB między sobą czymś się różnią i skąd takie różnice w cenie ze względu na program diagnostyczny
molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): N lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Online: 0s
Pomógł: 6

Postprzez Duber » N lut 22, 2009 16:44

molodyj21 napisał(a):ze względu na program diagnostyczny
zobacz ile kosztuje vag 4.9 :bajer: 300zl.wiec niezadaje sie pytan tylko kupuje
Obrazek Obrazek
Duber
_
_
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt sie 26, 2005 20:30
Lokalizacja: FSW
Online: 156d 23h 42m
Pomógł: 922
Silnik: 16V

Postprzez molodyj21 » N lut 22, 2009 16:48

ale ja mam już taki program ściągnąłem go z neta i teraz do niego szukam kabla. kumpel mówił że najlepsze są pod COM i nie wiem czy to prawda dlatego proszę o poradę bo chcem się w to zacząć bawić :sloneczko:
molodyj21
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): N lut 08, 2009 23:19
Lokalizacja: suwałki
Online: 0s
Pomógł: 6

Postprzez edzio » N lut 22, 2009 16:49

VR6 w sharanie nie idzie na tych tanich kabelkach ,nie wiem jak w pasacie.
edzio
Lord GTI
Lord GTI
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt cze 27, 2008 01:00
Online: 22d 15h 17m
Pomógł: 347
Ostrzeżenia: 2

Następna strona



Powrót do Techniczne (archiwum)

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

Nasi przyjaciele: Car Audio,