chciałem sie dowiedzieć jak jest mocowany przedni błotnik w golfie II
wiem ze są u góry pod maska śruby ale co dalej?
jest szansa ze samemu to zdejmę i nie uszkodzę?
mam wyciek jak w poradach i muszę tam zajrzeć

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
aby je odkrecic musisz zdjac zderzak, zderzak zdejmujesz odkrecajac 4 sruby od dolu, jesli masz antene to ja tez odkrec, po zdjeciu nadkola bedziesz mial po lewej tronie na dole srube oraz po prawej stronie chyba 3 srubkiwojtas4589 pisze: jeszcze z przodu masz dwie śrubki
Może byc z tym kłopot. Ja zdejmowałem ten błotnik. Napewno trzeba zdjąć zderzak. Potem są śrubki w nadkolu , bodaj ze 2 pod zderzakiem. Jedna jest pod warstwa gumowa przy samych frzwiach. Ja odkreciłem te wszystkie sruby i rwalem ale ni zszedł. Trzymało gdzies przy drzwiach. Nie chciałem na maxa targac wiec dałem spokój.raf1al pisze:jest szansa ze samemu to zdejmę
bo ta mase trzeba przeciac ostrym nozem wzdloz krawedzi blotnikaMaćkooo pisze:Trzymało gdzies przy drzwiach
to jest konserwacja, pozniej sobie zalepisz znowu jak bedziesz zakladałraf1al pisze:a o która masę chodzi?? wzdłuż drzwi?? czym później to posklejać jak sie wytnie?
cos czuje ze to biedzie masakra z tym błotnikiem
może macie jakieś pogodowe rysunki schematy?
śrubki sa tylko od wewnętrznej strony widoczne pod zdjęciu błotnika! od strony drzwi nie ma wo golewojtas4589 pisze:otwórz drzwi i na słupku masz też śrubki o błotnika później zdejmij nadkole i tam tez są śrubki,
i jeszcze z przodu masz dwie śrubki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 57 gości