Woda zalewa mi Mk III HELP!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Woda zalewa mi Mk III HELP!!!!
Ratunku!!! Po każdym deszczu, czy myjni zalewa mi wnętrze golfa, pod chodniczkami podłoga jest cała mokra, w szczegolności za  siedzeniem kierowcy.  Może ktos miał podobny problem pomózcie teraz jest lato szybko schnie ale na jesieni bedzie gniło ze hej
Z góry dzięki za info

Z góry dzięki za info
- maciek 1.8
- Mały gagatek 
- Kontakt:
- 
				rurov
- Mały gagatek 
- Kontakt:
U mnie miałem podobnie,  mokro pod dywanikami kierowcy. Wyciągnąłem wszystko, dwa gumowe korki dziurawe, wytłumienie do wyrzucenia. Mam w związku z tym pytanie, czy te otwory można zakleić na stałe, czy nie? Nigdzie nie mogę dostać tych korków. Może ktoś na forum ma do sprzedania chętnie kupię. Może któś sobie z tym poradził inaczej.

pod chodnikiem kierowcy to mi zalewało po przewodzie otwierającym klapę machy, uszczelniłem tam to wszytsko silikonem i jest git, ale pod chodnikiem na miejscu pasażera jest to samo, tam też są jakies korki w podłodze???   aha drzwiami chyba nie moze leciec mo mam zalalany środek dywanika, tak punktowo  i po drzwiach na pewno nie cieknie, bo przy nich jest sucho
 aha drzwiami chyba nie moze leciec mo mam zalalany środek dywanika, tak punktowo  i po drzwiach na pewno nie cieknie, bo przy nich jest sucho

aha drzwiami chyba nie moze leciec mo mam zalalany środek dywanika, tak punktowo  i po drzwiach na pewno nie cieknie, bo przy nich jest sucho
 aha drzwiami chyba nie moze leciec mo mam zalalany środek dywanika, tak punktowo  i po drzwiach na pewno nie cieknie, bo przy nich jest sucho- 
				kuco84
Re: Woda zalewa mi Mk III HELP!!!!
vwqnio1 pisze:Ratunku!!! Po każdym deszczu, czy myjni zalewa mi wnętrze golfa, pod chodniczkami podłoga jest cała mokra, w szczegolności za siedzeniem kierowcy. Może ktos miał podobny problem pomózcie teraz jest lato szybko schnie ale na jesieni bedzie gniło ze hej
Z góry dzięki za info
hm ja miałem podobny problem tylko umie w golfiku3 były pourywane węzyki odprowadzające wode z szyberdachu i cała woda lała mi się na podłodge po słupkach
 przednich gdzie powinny być wężyki.
 przednich gdzie powinny być wężyki.- Forester
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
a w ktorym dokladnie miejscu sa te korki, nie mam kanalu i nie wiem czy podnosic przod czy tylvwqnio1 pisze:Faktycznie, wjechałem na kanał zlałem go wodą od spodu i okazało się ze korki w podłodze sa sparciałe i rdza troche pozarła, stąd ta woda zalałem wszytsko silikonem, uszczelniłem i chyba bedzie dobrze dzięki za pomoc
pozdro!!
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
						----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<