no bo od przodu bez problemu można się do niego dostaćkic1 pisze:tylko cos mi sie nie zgadza bo jak ostatnio mi mechanik zmieniał ten czujnik to nie wkładał rąk z tyłu silnika a bardziej z przodu.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
z przodu silnika z pewnością nie ma tego czujnika, czujnik jest od strony przegrody czołowej i tam trzeba sięgnąć, link do czujnika G62/G2 w silniku PD pochodzi z fotki, którą ja opisywałem więc coś jest nie teges.EnJoy pisze:no bo od przodu bez problemu można się do niego dostaćkic1 pisze:tylko cos mi sie nie zgadza bo jak ostatnio mi mechanik zmieniał ten czujnik to nie wkładał rąk z tyłu silnika a bardziej z przodu.to jest ten czujnik
przy wymianie czujnika temp. płynu nie trzeba specjalnie sięgać od tyłu silnika. Od przodu jest do niego niezły dostęp, wystarczy odpowiednio włożyć rękę i można sięgnąć bez problemu na tył silnika w miejsce gdzie się znajduje i go wymienićSztomel pisze:proponuję zatem zapytać mechanika w czym on w końcu grzebał
To jak masz vag to sprawdź czujnik na zimnym silniku porównaj temperaturydario3103 pisze:To jak czujnik ok albo nie ok?Dziekuje za odpowiedz
Nienke21 pisze:lecz nie wiem gdzie on sie dokladnie znajduje ponizej zalanczam fotki na ktorych wedlug mnie to jest ten czujnik...Mam racje?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 52 gości