Witam
Miałem różne woski i syntetyki w puszce i w plynie. Colli 915 i natties blue były najfajniejsze. Jednak na kosmetykaaut kupiłem Meguiars carnauba wax step 3 nowy za 20zł więc cena mnie skusiła. Ma lub miał ktoś z Was ten wosk? Jak auto po nim wygląda?
Meguiars carnauba wax step 3 ma ktoś?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Meguiars carnauba wax step 3 ma ktoś?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Re: Meguiars carnauba wax step 3 ma ktoś?
Mam ten wosk, ale prawię nie używam, niczego nie kryje, słabo zabezpiecza, szybko spływa, efekt hydrofobowy słaby, aplikacja łatwa, zapach taki sobie moim zadaniem, nawet przykry chemiczny.
Step 2 już jest lepszy bo przyciemnia lakier i kryje holosy i swirlle, choć aplikacja jest moim zdaniem upierdliwa i trzeba ją bardzo dokładnie przeprowadzić inaczej będzie widoczna różnica odcieni na lakierze.
Step 2 już jest lepszy bo przyciemnia lakier i kryje holosy i swirlle, choć aplikacja jest moim zdaniem upierdliwa i trzeba ją bardzo dokładnie przeprowadzić inaczej będzie widoczna różnica odcieni na lakierze.
Czyli szkoda 20zl za nowy.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Jeśli chodzi o moje oczekiwania tak, ja mam czarny lakier mi ten produkt nie leży..
Ja dzielę woski na dwa sposoby, pierwsze dają ochronę drugie wygląd .. a ten nie daje, ani tego ani tego..
Ja dzielę woski na dwa sposoby, pierwsze dają ochronę drugie wygląd .. a ten nie daje, ani tego ani tego..