Jaka nawigacja na Androida?
Re: Jaka nawigacja na Androida?
Google maps ma jedną wadę musi być online aby pobrać mapy.
Automapa jest bardzo dobra ale droga niestety.
Możesz poszukać także programów które mają mapy opensource
Automapa jest bardzo dobra ale droga niestety.
Możesz poszukać także programów które mają mapy opensource
-
- Mały gagatek
Korzystam od dawno tylko z AutoMapy czasem potrafi zgubić gps czy też się sama wyłączyć, ale jeszcze nigdy nie wyprowadziła mnie w maliny. Posiadam wersję ważną do końca świata:P
Ja korzystam z dwóch darmowych aplikacji Yanosik oraz Google Maps polecam je w 100 procentach dla mnie wystarczą
W google maps brakuje mi ograniczen prędkości jak to jest wyświetlane w automapie.
w Sygic są - do tego nie potrzeba internetu bo mapa w pamięci telefonudzygi pisze:W google maps brakuje mi ograniczen prędkości jak to jest wyświetlane w automapie.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Zainstalowałem program Rysiek i juz pokazuje ograniczenia.grg474 pisze:w Sygic są - do tego nie potrzeba internetu bo mapa w pamięci telefonudzygi pisze:W google maps brakuje mi ograniczen prędkości jak to jest wyświetlane w automapie.
Ja od dawna korzystam tylko z Yanosika i jestem zadowolony, nigdy żadnych problemów z nim nie miałem. Także ze swojej strony mogę polecić takie rozwiązanie.
- italiaviva
- Nowicjusz
Szczerze mówiąc mapy google są dużo lepsze od większości nawigacji.
Pozdrawiam.