przewody wysokiego napiecia

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: miś fazi, Qto, italiano_83, edzio, VIP

przewody wysokiego napiecia

Postprzez zych » Pt lis 04, 2005 12:18

Chciałem zapytać jakie przewody wysokiego napięcia kupić do golfa III i ile kosztują
zych
Mały gagatek
Mały gagatek
 
Dołączył(a): Pn maja 30, 2005 14:48
Lokalizacja: Kielce
Online: 0s

Postprzez majkel » Pt lis 04, 2005 13:37

Beru lub NGK. Koszt około 200 zł
majkel
Użytkownik
Użytkownik
 
Dołączył(a): Pt sie 27, 2004 22:52
Lokalizacja: Gdynia
Online: 3h 52m
Pomógł: 20

Postprzez Kuntekinte » Pt lis 04, 2005 13:40

NGK uchodza za jedne z lepszych ale tanie nie będzie :hehe: ogolnie jest sporo tych kabli i ceny rowniez rózne
Squad nocne mary :satan:
Kuntekinte
Użytkownik
Użytkownik
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): N gru 12, 2004 02:13
Lokalizacja: Piła,Bialystok,Galway
Online: 6m
Pomógł: 14

Postprzez majkel » Pt lis 04, 2005 13:46

ano i cena zalezy od silnika jaki masz
majkel
Użytkownik
Użytkownik
 
Dołączył(a): Pt sie 27, 2004 22:52
Lokalizacja: Gdynia
Online: 3h 52m
Pomógł: 20

Postprzez slawekwro » Pt lis 04, 2005 13:48

a wiecie może jakie do mk2 1.8 gx z gazem
slawekwro
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): N paź 30, 2005 16:53
Lokalizacja: wrocław
Online: 0s

Postprzez majkel » Pt lis 04, 2005 13:56

takie same. NGK lub BERU
majkel
Użytkownik
Użytkownik
 
Dołączył(a): Pt sie 27, 2004 22:52
Lokalizacja: Gdynia
Online: 3h 52m
Pomógł: 20

Postprzez Deacon » Pt lis 04, 2005 22:26

z gazem czy bez - NGK lub Beru :)
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl
Deacon
Kalinowa Mad Driver
Kalinowa Mad Driver
 
Dołączył(a): N sty 02, 2005 23:09
Lokalizacja: Radzionków
Online: 14m
Pomógł: 12

Postprzez Łyskacz » So lis 05, 2005 00:15

Tylko pod żadnym pozorem nie kupować JANMORA!!!!Podobno kiepawe są na maxa:)
Pozdro :jezor:
Był Mk2 1,6 LPG 88r. Sprzedany śmiga dalej :)
Jest Renault Megane Coupe 1,6 16v 99r, Mk2 1,6D 91 :)
Łyskacz
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): So maja 21, 2005 08:53
Lokalizacja: Warszawa
Online: 6h 2m
Pomógł: 14

Re: przewody wysokiego napiecia

Postprzez ku_bi » So lis 05, 2005 02:15

zych napisał(a):Chciałem zapytać jakie przewody wysokiego napięcia kupić do golfa III i ile kosztują


do 1.6 ABU przewody Beru kosztują w detalu 234 zł - cena w Intercars (hurt152zl)
ku_bi
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
 
Dołączył(a): Pn wrz 13, 2004 20:51
Lokalizacja: ex4
Online: 18m
Pomógł: 220

Postprzez jusci » So lis 05, 2005 08:28

Ja do Mk2 RP kupiłem Beru za 130 zł
jusci
Ma gadane
Ma gadane
 
Dołączył(a): Cz paź 07, 2004 18:25
Lokalizacja: Zamość LZ
Online: 8h 21m
Pomógł: 10

Postprzez maryjan112 » N lis 06, 2005 01:30

Ja niedawno kupilem JANMOR. Niby najlepszy model (silikonowane), co z nich bedzie czas pokaże. Normalnie kupiłbym pewnie NGK ale trafiły sie nówki JANMOR za 50 zł!!! Sprzedał mi je (na lewo) gościu który serwisował widlaka u mnie w firmie.
Swoją drogą: wiedzieliście że STILL to marka VW, a wózek rok. prod 2004 napędzany jest praktycznie mało co zmodyfikowanym motorem 1.8 z MKIII?! Ja mam silnik ABS i przewody pasują idealnie. Do STILLA zakładają je na serwisie!!!
maryjan112
Ma gadane
Ma gadane
 
Dołączył(a): Śr kwi 20, 2005 08:40
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Online: 0s
Pomógł: 10

Postprzez Łyskacz » N lis 06, 2005 09:52

maryjan112 napisał(a):Ja niedawno kupilem JANMOR.


Jak troszke pojeżdzisz to wyraz swoja opinie. Może nie są wcale złe i warto je kupować!!!
Pozdrawiam!!!
Był Mk2 1,6 LPG 88r. Sprzedany śmiga dalej :)
Jest Renault Megane Coupe 1,6 16v 99r, Mk2 1,6D 91 :)
Łyskacz
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): So maja 21, 2005 08:53
Lokalizacja: Warszawa
Online: 6h 2m
Pomógł: 14

Postprzez jizu » N lis 06, 2005 10:34

taj janmor jest tragiczny, ja wymienialem w sklepie trzy razy
za kazdym razem silnik chodzil gorzej niz na starych z jednym przebiciem
w koncu je oddalem a sprzedawca mowil ze to czeste , w janmorze
trzeba miec szczescie do dobrego egzemplarza ja nie mialem
sprzedam caly nowy zestaw xenonow 8000K !!!
do reflektorow H7 bez zadnych przerobek
jizu
Mały gagatek
Mały gagatek
 
Dołączył(a): N paź 02, 2005 08:46
Lokalizacja: W-WA
Online: 0s

Następna strona



Powrót do Techniczne (archiwum)

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

Nasi przyjaciele: Car Audio,