Czy kierownica z mk4 lub mk5 podejdzie do mk3??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Czy kierownica z mk4 lub mk5 podejdzie do mk3??
Witam serdecznie!
Mam golfa mk3 gti edition i kierownice z poduszką powietrzną ale chciałbym ją zamienić na trójramienna z mk4 względnie z mk5 też oczywiście z poduszką, czy to wogóle jest możliwe i ja k to jest z podpięciem taśmy od poduszki? Dzięki za wszystkie odpowiedzi i pomoc
pozdro
Mam golfa mk3 gti edition i kierownice z poduszką powietrzną ale chciałbym ją zamienić na trójramienna z mk4 względnie z mk5 też oczywiście z poduszką, czy to wogóle jest możliwe i ja k to jest z podpięciem taśmy od poduszki? Dzięki za wszystkie odpowiedzi i pomoc
pozdro
afrodyzjusz
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
kiera od mk4 odstaję dość dużo, serio nie ciekawie to wygląda, ktoś z forum ma taką kierę od mk4 w swoim mk3, przejrzyjcie dział z autami forumowiczów
[ Dodano: 12 Lut 2007 17:07 ]
wystarczyło poszukać podobny temat
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... ht=#708012
[ Dodano: 12 Lut 2007 17:07 ]
wystarczyło poszukać podobny temat
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... ht=#708012
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Waluch, wiem że pewnie podobny temat już był ale wyszukiwarka działa raczej kiepsko no i ten temat który zapodałeś (dzięki) nie odpowiada na moje pytanie czy poduszke można podłączyć bo to jest dla mnie najważniejsze
Mam nadziję że może osoby które mają mk4 kabrio coś mają do powiedzenia na ten temat. Dzięki za odpowiedzi

Mam nadziję że może osoby które mają mk4 kabrio coś mają do powiedzenia na ten temat. Dzięki za odpowiedzi
afrodyzjusz