[Nawigacja] Jaka nawigacja na windows CE ?

Wszystko o nawigacji i CB Radiu.

Moderatorzy: k0nr4d, VIP

Jaka nawigacja na windows CE ?

Postprzez wisnia656 » Pt wrz 08, 2017 18:05

Witam jaka polecicie nawigacje na takie oto radionawigacje które posiadam wiem ze nie ma z tym szału ale ktos moze poleci?
Obrazek
wisnia656
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): Pt wrz 08, 2017 18:01
Online: 10h 27m

Re: Jaka nawigacja na windows CE ?

Postprzez luckyboy » Pt wrz 08, 2017 19:47

Automapa, iGo - jedyne sensowne.
luckyboy
Użytkownik
Użytkownik
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Śr kwi 27, 2016 21:28
Online: 6d 9h 22m
Pomógł: 3
Auto: Golf IV PACIFIC
Silnik: 1.4

Jaka nawigacja na windows CE ?

Postprzez wisnia656 » N wrz 10, 2017 20:44

a posiadacie jakies strony zeby pobrac takowe mapy z gotowcami na karte ?
wisnia656
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): Pt wrz 08, 2017 18:01
Online: 10h 27m

Re: Jaka nawigacja na windows CE ?

Postprzez luckyboy » Pn wrz 11, 2017 12:09

luckyboy
Użytkownik
Użytkownik
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Śr kwi 27, 2016 21:28
Online: 6d 9h 22m
Pomógł: 3
Auto: Golf IV PACIFIC
Silnik: 1.4

Jaka nawigacja na windows CE ?

Postprzez wisnia656 » Pn wrz 11, 2017 12:15

własnie automapa mi nie działa, tzn właczy sie moge wybrac trase itp ale nie moze wyszukac gps
wisnia656
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): Pt wrz 08, 2017 18:01
Online: 10h 27m

Jaka nawigacja na windows CE ?

Postprzez k0nr4d » Pn wrz 11, 2017 21:32

A masz w ogóle antenę gps podpiętą?
"Nie każdy żart rodzi bekę, nie każda przyczepa ma plandekę."
Obrazek
k0nr4d
_
_
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): N lis 12, 2006 15:28
Lokalizacja: Łódź/Kato
Online: 93d 1h 53m
Pomógł: 167
Auto: BoraT
Silnik: AUM+

Jaka nawigacja na windows CE ?

Postprzez wisnia656 » Wt wrz 12, 2017 11:20

nie wiem, wczesniej działało, gdzie ta antena ma byc podpieta gdzie sie znajduje itp ?
wisnia656
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): Pt wrz 08, 2017 18:01
Online: 10h 27m

Jaka nawigacja na windows CE ?

Postprzez k0nr4d » Wt wrz 12, 2017 12:05

Jeśli wcześniej działało, to antena jest. Sprawdź w automapie ustawienia modułu gps.
"Nie każdy żart rodzi bekę, nie każda przyczepa ma plandekę."
Obrazek
k0nr4d
_
_
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): N lis 12, 2006 15:28
Lokalizacja: Łódź/Kato
Online: 93d 1h 53m
Pomógł: 167
Auto: BoraT
Silnik: AUM+

Jaka nawigacja na windows CE ?

Postprzez wisnia656 » Wt wrz 12, 2017 12:10

a co dokładniej sprawdzic z tym modułem ?
wisnia656
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): Pt wrz 08, 2017 18:01
Online: 10h 27m

Jaka nawigacja na windows CE ?

Postprzez k0nr4d » Wt wrz 12, 2017 13:26

Czy w ogóle automapa go uruchamia.
"Nie każdy żart rodzi bekę, nie każda przyczepa ma plandekę."
Obrazek
k0nr4d
_
_
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): N lis 12, 2006 15:28
Lokalizacja: Łódź/Kato
Online: 93d 1h 53m
Pomógł: 167
Auto: BoraT
Silnik: AUM+

Re: Jaka nawigacja na windows CE ?

Postprzez luckyboy » Śr wrz 13, 2017 13:33

Port gps, czasami trzeba z ręki podać.
luckyboy
Użytkownik
Użytkownik
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Śr kwi 27, 2016 21:28
Online: 6d 9h 22m
Pomógł: 3
Auto: Golf IV PACIFIC
Silnik: 1.4




Powrót do Nawigacja i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Chmarski i 4 gości