i tak i nie powiedzialbym :green_fuck: jednak szkoda, ze w TD nie mozna podlaczac vaga, duzo by to ulatwiloeuglen pisze:Hmm... a robił to już nie jeden razTo_mas pisze: no chyba jedyna osoba która by to mogła jakoś sensownie poskładać i sprawdzić

Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
i tak i nie powiedzialbym :green_fuck: jednak szkoda, ze w TD nie mozna podlaczac vaga, duzo by to ulatwiloeuglen pisze:Hmm... a robił to już nie jeden razTo_mas pisze: no chyba jedyna osoba która by to mogła jakoś sensownie poskładać i sprawdzić
Trochim pisze:to są tylko moje przemyślenia jak coś popsujecie to nie moja wina i nie koniecznie musi tak być jak pisze![]()
Trochim pisze:to są tylko moje przemyślenia jak coś popsujecie to nie moja wina i nie koniecznie musi tak być jak pisze![]()
kolega chciał napisać zakładajventil pisze:tomogolf2 napisał/a:
ile to daje km, Nm? tyle ze jest warte zachodu??
...ziarnko do ziarnka, zbierze sie miarka...
nie dziwie się temat odgrzebany bo z 1 stycznia 2008 ale jakoś widzę że stanądzidzia24 pisze:Mi też nie wyświetla .No i przy okazji dobrze byłoby wiedzieć w jakich pompach szukać takich pokrywek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości