Aktywacja/włączenie drugiej ramki dziennych LEDów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Auto: MINI Countryman CS, VW Golf 7 - niby żony ale jakby mój
- Silnik: CZCA
Aktywacja/włączenie drugiej ramki dziennych LEDów
Golf ma Ledy (wydaje mi się że są to MID LED) było to w pakiecie, napewno nie są skrętne bo zakręty są doświetlane statycznie. W dzień świeci jedna kreska w każdym reflektorze. Widzę że inne Golfy mają swiecące dwie kreski jak na zał. zdjęciu. Czy da się je jakoś aktywować czy są to tylko atrapy bez podświetlania.
Re: Aktywacja/włączenie drugiej ramki dziennych LEDów
Jeżeli dobrze pamiętam, to podwójna ramka dziennych będzie świeciła niestety tylko w lampach TOP.
W MIDach nie ma tam nawet LEDów, żeby można je było aktywować.
W MIDach nie ma tam nawet LEDów, żeby można je było aktywować.
-
- Nowicjusz
- Auto: Golf 7 FL Variant
- Silnik: 1,5
Ja ostatnio obejrzałem swoje lampy LED MID i wydaje mi się że w tych paskach które się nie świecą są normalnie diody tylko są wyłączone elektronicznie. Nie chce mi się w to wierzyć żeby producent robił dwa rodzaje lamp. To jest porostu opcja za która trzeba zapłacić .... tak samo jak naprzykład Skoda brała 800 pln za doświetlanie zakrętów w halogenach. Na czymś trzeba zarabiać . Jakbym miał VCDS to chętnie bym to sprawdził .
-
- Nowicjusz
Też się tym interesowałem wizualnie jak dla mnie to te same lampy. Kupiłem wczoraj vcdsa czekam jak dojdzie i będę działał.
- flo89
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7 2016
- Silnik: CZCA
Powodzenia, już nie tylko wy dwaj próbowaliście, przed wami setki innych za granicą i nie tylko dało się nabrać na "widzę tam ledy tylko wyłączone"
Nic tam fizycznie nie ma, tylko w plastiku sa otworki po diodach
Nic tam fizycznie nie ma, tylko w plastiku sa otworki po diodach
MK7 2016 1.4 TSI CZCA Highline
-
- Użytkownik
- Auto: Golf mk4
- Silnik: ALH
- Kontakt:
I do tego wszyscy wierzą że vcds działa cuda. Po piwrwsze jak już musi być ori i najnowszy bo chińczykom ale też ori i tym starszym brak bibliotek...
Jak już takie rzeczy jeśli są możliwe zmienia się inżynierią vas. Vcds A vas to dwie odmienne rzeczy. Ten pierwszy że tak powiem już dawno odszedł do lamusa.
Miałem w rękach uszkodzone lampy mid w rękach i żadnych diód nie ma dodatkowo w gratisie...
Jak już takie rzeczy jeśli są możliwe zmienia się inżynierią vas. Vcds A vas to dwie odmienne rzeczy. Ten pierwszy że tak powiem już dawno odszedł do lamusa.
Miałem w rękach uszkodzone lampy mid w rękach i żadnych diód nie ma dodatkowo w gratisie...