VAG wyświetlał błąd nastawnik przepustnicy brak obwodu myślałem że czeka mnie wymiana przepustnicy ale znalazłem tą poradę http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1560914.html wielkie s
dzięki dla użytkownika elektrody spid53 wszystkiego dowiecie się z tej porady problem znikł do zera niestety poradę tą znalazłem troszkę za późno i wcześniej próbowałem rozebrać przepustnice na części pierwsze i chyba wykrzywiłem zestyk biegu jałowego bo na początku regulator rozłączał się dopiero przy obrotach 1800 ale poprawiłem to i jest dużo lepiej rozłącza się przy 850 ale i to mnie nie zadowala bo powinien się rozłączyć chyba odraz wyciągałem te przepustnice już parę razy i nie mogę tego ustawić ciągle jest tak samo a więc na tym filmiku widać jak pracuje ten zestyk i on też nie rozłącza się od razu 2.00min
i dlatego mam prośbę czy ktoś mógłby sprawdzić to dla mnie wystarczy dodać bardzo delikatnie gazu do ok 1000 obrotów i bardzo powoli puścić gaz jeżeli będzie czuć podczas dodawanie albo puszczania gazu delikatne szarpnięcie pedału to oznacza że nastawnik jest załączony i próbuje zamknąć przepustnice mimo to że trzymamy gaz
Pozdrawiam