Gdzie ten sygnal dzwiekowy?!?!?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: Qto, miś fazi, italiano_83, edzio, VIP

Gdzie ten sygnal dzwiekowy?!?!?

Postprzez bierni » Wt lis 29, 2005 14:07

W mk3 tdi potrzebuje sprawdzic sygnal dzwiekowy bo mi padl moze mi ktos doradzic w ktorym miejscu sie on znajduje....
bierni
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): N paź 30, 2005 19:45
Lokalizacja: krakow
Online: 0s

Postprzez sas_gti » Wt lis 29, 2005 14:18

musisz polozyc sie z przodu pod autem i bedzie na pewno gdzies za zderzakiem, jezeli masz migacze w zderzaku to prawdopodobnie gdzies za nimi jest w mk3 bo w mk2 tak jest.pozdro

aha sprawdz styki w kierownicy bo to czesto jest powodem...
sas_gti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): So lip 16, 2005 01:24
Lokalizacja: Warszawa
Online: 9d 7h 23m
Pomógł: 640
Auto: mk2
Silnik: ABF

Postprzez Adamtd » Wt lis 29, 2005 14:23

szukaj z prawej strony auta z przodu
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
Adamtd
VW Baron
VW Baron
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt maja 06, 2005 13:37
Lokalizacja: okolice Krakowa
Online: 20m
Pomógł: 436

Postprzez Rafaello27 » Wt lis 29, 2005 14:30

U mnie są 2.
Z przodu pod zderzakiem po prawej stronie (a drugi poprzecznie do kierunku jazdy w pobliżu). Sygnalik jest potężny
Rafaello27
Ma gadane
Ma gadane
 
Dołączył(a): So lis 26, 2005 13:51
Lokalizacja: Rabka Zdrój
Online: 0s
Pomógł: 30

Postprzez Adamtd » Wt lis 29, 2005 14:34

Rafaello27 napisał(a):U mnie są 2.
Z przodu pod zderzakiem po prawej stronie (a drugi poprzecznie do kierunku jazdy w pobliżu). Sygnalik jest potężny

a mnie został tylko ten poprzeczny... ktos przy naprawie zapomniał założyć drugiego
Adamtd
VW Baron
VW Baron
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt maja 06, 2005 13:37
Lokalizacja: okolice Krakowa
Online: 20m
Pomógł: 436

Postprzez MrSalieri » Wt lis 29, 2005 21:50

U mnie jest zaraz za zderzakeim pod lewa lampa. Szukaj musi gdzies tam byc ;)
MrSalieri
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Wt gru 28, 2004 18:06
Lokalizacja: Okolice Krakowa
Online: 14h 57m
Pomógł: 62
Auto: e36
Silnik: 1.6

Postprzez flatron316 » Wt lis 29, 2005 21:56

A u mnie w pasku jest pod osłoną nadkola po lewej

flat
flatron316
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): So cze 18, 2005 19:34
Lokalizacja: 3miasto
Online: 42m
Pomógł: 66




Powrót do Techniczne (archiwum)

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Gringo_PL i 13 gości

Nasi przyjaciele: Car Audio,