Tlumik przelotowy

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: Qto, VIP

Awatar użytkownika
djkula1
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 32
Rejestracja: ndz lip 06, 2008 17:45
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Tlumik przelotowy

Post autor: djkula1 » wt kwie 14, 2009 22:28

Co myslicie o tym aby wstawic tlumik przelotowy wygladu katalizatora ,gdyz mam w dowodzie wpisane kat, a moj katalizator jest juz na wykonczeniu ?? Nie chce strumienicy tylko tlumik przelotowy. Strumienica jest za glosna !!!

Link do przykladowego tlumika

http://allegro.pl/item606832361_tlumik_ ... i_awg.html



Karol G60
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Posty: 699
Rejestracja: czw lut 26, 2009 22:50
Lokalizacja: Suwałki
Kontakt:

Post autor: Karol G60 » wt kwie 14, 2009 22:37

a co katalizator stopiony masz ze chcesz wywalic go? taki niby tłumik przelotowy to prawie to samo jakby rure wspawac.... powiem tobie ze jesli masz na wykonczeniu tłumiki to w blizszym czasie bedziesz i tłumiki wymieniac.. wydmucha ci je....



Awatar użytkownika
djkula1
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 32
Rejestracja: ndz lip 06, 2008 17:45
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: djkula1 » wt kwie 14, 2009 22:42

Slychac ze w srodku kata cos wali prawdopodobnie wklad sie rozsypal. A samej rury nie chce wstawiac wlasnie bo bede mial problemy na przegladzie ze nie mam kata. A ten tlumik przypomina katalizator a tam gdzie robie przeglady to na szczescie nie sprawdzaja emisji spalin :) A co do pozostalych tlumikow to koncowy mam nowy a srodkowy jest jeszcze w dobrej formie ale tez chcialbym go zmienic. Nie zalezy mi wogle na mocy chcialbym uzyskac prze te operacje troszeczke lepszy glosik :)
Ostatnio zmieniony śr kwie 15, 2009 15:52 przez djkula1, łącznie zmieniany 1 raz.



Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], jhosef i 26 gości