Jak zamontowac emblemat VW z przodu?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: miś fazi, Qto, italiano_83, edzio, VIP

Jak zamontowac emblemat VW z przodu?

Postprzez FILIP_1988 » Wt mar 10, 2009 12:29

Emblemat z przodu zacząl sie ruszac, wiec go wyjąlem. Pytanie jak go zamontowac? Nic takiego tam nie widac, zadnych spinek, zaczepów, moze jest uszkodzony?
Zamieszczam foto: Obrazek
Ostatnio edytowano Wt mar 10, 2009 17:58 przez FILIP_1988, łącznie edytowano 1 raz
FILIP_1988
Ma gadane
Ma gadane
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt gru 28, 2007 23:35
Lokalizacja: Warszawa
Online: 49m
Pomógł: 20

Postprzez J3L3N » Wt mar 10, 2009 12:34

FILIP_1988, emblemat trzyma sie na zatrzaskach.Nie widze dokladnie na tej fotce ale moze masz je ulamane?

Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
J3L3N
give it the gun
give it the gun
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Cz kwi 06, 2006 09:36
Lokalizacja: Lbk
Online: 57d 16h 18m
Pomógł: 102

Postprzez Gitner » Wt mar 10, 2009 18:02

Patrzac na fotke to chyba byl przyklejony jakims silikonem?
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . jest służbowy . . . na weekendy będzie S80
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Gitner
VW Baron
VW Baron
 
Dołączył(a): Śr lis 03, 2004 21:07
Lokalizacja: Z tłumu
Online: 16h 8m
Pomógł: 508

Postprzez Fklakier » Wt mar 10, 2009 21:08

kup klej do szyb 16 zł tubka wysmaruj tył emblematu przyklej, żadna cholera tego nie odkleji. :bigok:
Fklakier
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): Pn lut 16, 2009 22:59
Lokalizacja: L-w
Online: 0s

Postprzez szczep » Wt mar 10, 2009 21:19

ja zamontowałem emblemat na klej błyskawiczny ( kropelka, super glue), trochę już pojeździłem i się trzyma cena 1.50-2 zł
szczep
Forum Master
Forum Master
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): N lis 16, 2008 09:35
Lokalizacja: Szczecin
Online: 2d 5h 30m
Pomógł: 107
Auto: Audi A3 8L
Silnik: 1.8T

Postprzez FILIP_1988 » Śr mar 11, 2009 00:14

no dobra spoko...tak byl przyklejony na cos ale puscilo i zabieg bede musial powtórzyc na to wygląda. Myslalem ze moze od srodka cos go trzyma. Dzięki za odpowiedzi.
FILIP_1988
Ma gadane
Ma gadane
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt gru 28, 2007 23:35
Lokalizacja: Warszawa
Online: 49m
Pomógł: 20

Postprzez daniel1d » Śr mar 11, 2009 00:20

Chodzi o znaczek w grilu? Jeśli tak to masz uszkodzony bo pownien mieć zatrzaski i żeby go wsadzić to trzeba zdjąś grila.
www.proturbo.com.pl
daniel1d
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt paź 24, 2008 21:36
Lokalizacja: Siedlce
Online: 22d 18h 21m
Pomógł: 25




Powrót do Techniczne (archiwum)

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

Nasi przyjaciele: Car Audio,