Nierowna praca silnika, wymiana skrzynki bezpiecznikow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nierowna praca silnika, wymiana skrzynki bezpiecznikow
panowie potrzebuje schemat instalasji slinika 2e od golfa 92rok poniewaz przelozenie komputera, zaplonu, cewki, przeplywki ,przepustnicy ,krokowego z golfa od kolegi ar2er z forum nie pomaga w rowniej pracy silnika. chcialbym sie tez dowiedziec czegos o skrzzynce bezpiecznikow na co trzeba uwazac jak ja sie wyciaga i czy da sie pomylic kable czy montarzu. prosze o pomoc!!!
Ostatnio zmieniony śr maja 21, 2008 19:59 przez FIRERS, łącznie zmieniany 1 raz.
tak sprawdzalem w granicach 12 problem na pewno jest w elektryce bo czasami golf chodzi dobrze (jak jest wilgotno w srodku )
[ Dodano: 22 Maj 2008 15:42 ]
mozesz mi ten rysunek przeslac w lepszej rozdzielczosci na meila firer86@wp.pl i opiske co jest co na schemacie ??
[ Dodano: 22 Maj 2008 15:42 ]
mozesz mi ten rysunek przeslac w lepszej rozdzielczosci na meila firer86@wp.pl i opiske co jest co na schemacie ??
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: Zapytanie
przepalona lub wyciagnieta zeby nie bylo widac ze jest jakis bladwojtos19 pisze:Witam mam pytanko czy po przekręceniu kluczyka kontrolka od ESP powinna sie świecić jeżeli tak a mi sie nie świeci co to może być i co z tym można zrobić...??
- Paweł Marek
- V.I.P.
a wiec jest tak opis mojej usterki znajdziesz cewka zapolnowa 2e to jest post na forum zalozony przezemnie tam znajdziesz wiecej info o tym jak moj slinik sie zachowuje. ja stawiam na bank cos w instalacji bo jak pada deszcz to golf chodzi lepiej i jak jest wilgotno a jak cieplo i sucho to sie nie da jezdzic, wczoraj znowu jechalem pod gorke i mi zgasl i miga cisnienie oleju to ja go na biegu z pedu chce palic a on nic nie zapalil,stalolem krece rozrusznikiem i nic nie pali, no to luz i z gorki do tylu sie kulam, jak sie rozkulalem to puscilem sprzeglo i odpalil, smiem stwierdzic ze to jest megalol:)bo juz nie wiem co w n im siedzi, a na diagnostyke bylem nie raz, i nic. teraz nawet sobie kupie interfejs euroscana bo kompa starego juz mam, teraz potrzebuje potwencjometr przepustnicy nowy bo moj juz sie zuzyl gdzie to kupic to tanio ale dobry ???
[ Dodano: 24 Maj 2008 09:39 ]
napiszcie cos o skrzynce bezpiecznikow to ja ją wyciagne i rozbiore jak dziewczyne i bede wiedzial co i jak ,moze tam cos siedzi
[ Dodano: 24 Maj 2008 09:39 ]
napiszcie cos o skrzynce bezpiecznikow to ja ją wyciagne i rozbiore jak dziewczyne i bede wiedzial co i jak ,moze tam cos siedzi