Centralny zamek nie dziala, nie ma podlaczenia do centralki

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: miś fazi, Qto, italiano_83, edzio, VIP

Centralny zamek nie dziala, nie ma podlaczenia do centralki

Postprzez torres » Wt lis 13, 2007 17:17

Mam Pytanie W Golfie 3 5drzwiowym w każdych drzwiach mam Pomontowane siłowniki do centralnego zamka . Ale Centralny nie działa niema podłonczenia do centralki Przy Bezpiecznikach Było cos takiego

Obrazek

Powiedzcie mi czy to jest do Centralnego a jak Tak To jak to podłonczyc zeby zamek centralny działał.
Ostatnio edytowano Wt lis 13, 2007 20:39 przez torres, łącznie edytowano 1 raz
torres
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): N lip 22, 2007 17:23
Lokalizacja: Kęty
Online: 0s

Postprzez Marioo » Wt lis 13, 2007 17:49

A masz pompke od centralnego powinna byc w bagazniku po prawej stronie, od tego pownny isc przewody cisnieniowe. Chyba ze ktos grzebal cos i zamontowal elektryczny zamek
Marioo
Forum Master
Forum Master
 
Dołączył(a): Cz sty 26, 2006 13:23
Lokalizacja: Warszawa
Online: 1d 20h 3m
Pomógł: 116
Auto: Golf Gti 16v
Silnik: Abf

Postprzez torres » Wt lis 13, 2007 20:20

Marioo napisał(a):A masz pompke od centralnego powinna byc w bagazniku po prawej stronie, od tego pownny isc przewody cisnieniowe. Chyba ze ktos grzebal cos i zamontowal elektryczny zamek


Mam Pąpke ale jest odłączona i nie wiem czy sprawna

[ Dodano: 14 Lis 2007 07:17 ]
A Wie ktos od czego jest ten Układ ??
torres
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): N lip 22, 2007 17:23
Lokalizacja: Kęty
Online: 0s

Postprzez Marioo » Śr lis 14, 2007 10:28

To jezeli masz pneuamtyczny zamek i odlaczona pompke to za cholere nioe bedzie dzialac. podlacz ja zobacz czy jest sprawna (czy tloczy powietrze - charakterystyczne syczenie bedziesz slyszec), potem popsrawdzaj wszytskie przewody od pompki do drzwi kazdych.
Marioo
Forum Master
Forum Master
 
Dołączył(a): Cz sty 26, 2006 13:23
Lokalizacja: Warszawa
Online: 1d 20h 3m
Pomógł: 116
Auto: Golf Gti 16v
Silnik: Abf

Postprzez Jozef » Śr lis 14, 2007 11:14

Czy ta płytka była podłączona? Przykręcona do czegoś, obudowana? Może to jakieś resztki z alarmu. Powinny być w pobliżu jakieś wtyki pasujące do niej, jeśli nie ma to wyrzuć to. Na pewno nie jest to układ do centralnego zamka pneumatycznego.
Jozef
Użytkownik
Użytkownik
 
Dołączył(a): Cz lut 24, 2005 09:50
Lokalizacja: Lubin
Online: 1d 7h 45m
Pomógł: 26

Postprzez torres » Śr lis 14, 2007 14:02

Jozef napisał(a):Czy ta płytka była podłączona? Przykręcona do czegoś, obudowana? Może to jakieś resztki z alarmu. Powinny być w pobliżu jakieś wtyki pasujące do niej, jeśli nie ma to wyrzuć to. Na pewno nie jest to układ do centralnego zamka pneumatycznego.


Jak to podłonczyłem To Miagaja mi swiatła przednie.
torres
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): N lip 22, 2007 17:23
Lokalizacja: Kęty
Online: 0s




Powrót do Techniczne (archiwum)

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

Nasi przyjaciele: Car Audio,