Lusterko fotochrom
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
maly lili boy
- Nowicjusz

Koledzy mam problem.
W borewiczu mialem wymieniana przednia szybe jeszcze przez poprzedniego wlasciciela. Na obecnej szybie mam zamontowane lusterko fotochrom (uchwyt zostal przelozony ze starej szyby) ale nie podlaczone.
Brak jest tej rureczki idacej do podsufitki (otwor jest w podsufitce) i wiazki.
Jest wtyczka w lusterku.
Gdzie sie podlacze ta wiazke?
Dzieki z gory za porady
W borewiczu mialem wymieniana przednia szybe jeszcze przez poprzedniego wlasciciela. Na obecnej szybie mam zamontowane lusterko fotochrom (uchwyt zostal przelozony ze starej szyby) ale nie podlaczone.
Brak jest tej rureczki idacej do podsufitki (otwor jest w podsufitce) i wiazki.
Jest wtyczka w lusterku.
Gdzie sie podlacze ta wiazke?
Dzieki z gory za porady
-
greg
-
maly lili boy
- Nowicjusz

Wlasnie sprawdzilem. Sciagnalem lampke z podsufitki i sa tylko przewody do lampki.
Pogrzebalem czy przypadkiem nie jest schowana wiazka i nie ma jej.
Koledzy wiem ze do podlaczenia potrzeba 3 przewody ale lusterko jest na 6 pinow.
wiadomo + wezme z lampki. masa i sygnal ze wstecznego tylko gdzie go namierzyc??
ktory to przewod?? greg napisal ze nad wtyczka pomaranczowa ale nie znalazlem u siebie wiec prosze o pomoc
Pogrzebalem czy przypadkiem nie jest schowana wiazka i nie ma jej.
Koledzy wiem ze do podlaczenia potrzeba 3 przewody ale lusterko jest na 6 pinow.
wiadomo + wezme z lampki. masa i sygnal ze wstecznego tylko gdzie go namierzyc??
ktory to przewod?? greg napisal ze nad wtyczka pomaranczowa ale nie znalazlem u siebie wiec prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony pn lut 22, 2010 16:38 przez maly lili boy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kocioł DCG
- Użytkownik