wypadł mi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
wypadł mi
wypadł mi suwak do właczania głownego swiatła wewnatrz z przodu w MK4. i teraz moje pytaniejak to ustrojstwo włozyc tam spowrotem??
Rozbierasz całą lampkę. Pierwsze szkiełko(klosz), które jest zamocowane na wcisk. Najprościej podważyć płaskim wkrętakiem. Później odkręcasz dwie śróbki. Następnie podważasz całą lampkę. Trzyma się ona na kilku zatrzaskach. Trochę cierpliwości i uwagi, a zejdzie spokojnie. (uważaj, byś nie zaczepiał wkrętakiem o metalową obwódkę, która jest przyklejona do podsufitki).
Teraz już z górki, wypinasz lampkę z zasilania, by było wygodniej. Wkładasz ten przycisk, metalową blaszkę, która będzie pewnie w środku po zdjęciu lampki i sprężynkę wciskasz na to. (uważaj, byś przy ściąganiu lampki nie potracił tej blaszki i sprężynki).
Warto sprawdzić po całej operacji bezpiecznik numer 14, bo może być przepalony.
Pozdrawiam!
Teraz już z górki, wypinasz lampkę z zasilania, by było wygodniej. Wkładasz ten przycisk, metalową blaszkę, która będzie pewnie w środku po zdjęciu lampki i sprężynkę wciskasz na to. (uważaj, byś przy ściąganiu lampki nie potracił tej blaszki i sprężynki).
Warto sprawdzić po całej operacji bezpiecznik numer 14, bo może być przepalony.
Pozdrawiam!
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik