[Radio] 2 DIN?

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: powalla, dan124, VIP

Re: Radio 2din??

Postprzez ćwikła » Pt cze 17, 2011 20:11

jhosef napisał(a):Za dużo modeli ze zdejmowanym panelem nie znajdziesz. Ja z markowych znam tylko to:
http://www.pioneer.eu/pl/products/25/11 ... index.html

Reszta to chińszczyzna.


Kenwood DNX7260BT
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
ćwikła
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt gru 24, 2004 09:58
Online: 6h 46m
Pomógł: 48

[Radio] 2 DIN?

Postprzez pawel934 » Pn cze 20, 2011 16:39

Witajcie,

Mam ochotę założyć radio 2 DIN do mojego mk5. Wtępnie moją uwagę przyciągnął Pioneer AVH-3300BT. Co o nim sądzicie? I czy różni się czymkolwiek od modelu AVH-3200BT? 3200 jest trochę tańszy i nie mogę doczytać, jaka jest między nimi różnica.

Pozdrawiam,
Paweł
teraz BMW 130i: viewtopic.php?f=169&t=527834

były mk5: viewtopic.php?f=90&t=400226&p=4871644#p4871644

BMW 130i, BMW E36, Peugeot 406
pawel934
Mały gagatek
Mały gagatek
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt gru 17, 2010 20:30
Online: 6d 12h 38m
Pomógł: 1
Auto: Mk5 2007
Silnik: TDI+

[Radio] 2 DIN?

Postprzez kuba_1991 » N cze 26, 2011 12:25

Co powiecie o tym modelu JVC: http://allegro.pl/jvc-kw-xr411-2din-usb ... 40912.html ? Chciałbym go założyć do Bory. Pytanie czy nie trzeba jakiś dodatkowych kabli itp.
kuba_1991
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): N sie 19, 2007 17:56
Lokalizacja: POznań
Online: 8h 36m
Pomógł: 2

[Radio] 2 DIN?

Postprzez JacekTDI » Pn cze 27, 2011 13:28

Ktoś na forum to miał załozone pod seryjną instalację i seryjne głośniki, nie narzekał, ale jak to się mówi najlepiej najpierw sprawdzic, a potem kupowac;)
JacekTDI
Użytkownik
Użytkownik
 
Dołączył(a): N sie 08, 2010 11:34
Lokalizacja: Jaworzno
Online: 3d 18h 22m
Pomógł: 7

[Radio] 2 DIN?

Postprzez Jeżu » Pn gru 05, 2011 22:02

wszystko fajnie z tymi radiami a pomyślał ktoś żeby przed polskimi złodziejami radio uchronić i żeby szyb też straconej nie mieć... ja szukam takiego radia co ma navi wina...ogołem wszystkie bajery i taki radiem jest eonon 2216 za 1600 ma zdejmowany panel 2 din wgrywasz wszystkie nawigacje a firma chyba usa ??
Jeżu
VW Baron
VW Baron
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Wt sie 05, 2008 13:35
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Online: 39d 4h 48m
Pomógł: 5
Auto: Mk4
Silnik: AKL

[Radio] 2 DIN?

Postprzez mjotka » Wt gru 06, 2011 00:58

Pioneer FH P80BT, może ktoś napisać jak to gra? Miałem kiedyś deh-3000mp i grało słabo, to chyba powinno lepiej grać?


z góry dzięki za odp
mjotka
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt mar 06, 2009 13:50
Lokalizacja: Orzechowo
Online: 29m

[Radio] 2 DIN?

Postprzez JacekTDI » Pt gru 09, 2011 21:13

Jeżu napisał(a): i taki radiem jest eonon 2216 za 1600 ma zdejmowany panel 2 din wgrywasz wszystkie nawigacje a firma chyba usa ??

proszę Cię.... Medion "podobno" jest Made in Germany... a pachnie ryżem z daleka:)
JacekTDI
Użytkownik
Użytkownik
 
Dołączył(a): N sie 08, 2010 11:34
Lokalizacja: Jaworzno
Online: 3d 18h 22m
Pomógł: 7

[Radio] 2 DIN?

Postprzez Jeżu » Pt gru 09, 2011 22:44

JacekTDI, no oki to znadz mi takie radio na 2 din z zdejmowany panelem...navi.windowsem..pochylanym ekranem itp do 1500 zł :hmm:

zreszta wszystko jak ty to psize pachnie teraz ryżem z daleka :kac:
Jeżu
VW Baron
VW Baron
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Wt sie 05, 2008 13:35
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Online: 39d 4h 48m
Pomógł: 5
Auto: Mk4
Silnik: AKL

Re: [Radio] 2 DIN?

Postprzez bogib184 » So gru 10, 2011 08:28

A słyszałeś, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego :bajer: Windowsy, Gps i inne wodotryski za 1500 zł, szkoda, że jeszcze kanapek z nutellą to cudo nie robi...
Pomogę w montażu i wyborze Car Audio :)
bogib184
Forum Master
Forum Master
 
Dołączył(a): Cz gru 31, 2009 16:50
Lokalizacja: Pułtusk/Maków Mazowiecki
Online: 6d 20h 27m
Pomógł: 77
Auto: VW Golf 3 Pink Floyd
Silnik: 1.8

[Radio] 2 DIN?

Postprzez Jeżu » So gru 10, 2011 23:14

bogib184, no widzsz szkoda :kac: ale zobaczymy co z tego bedzie a niestać mnie dać za radio 2 koła i wiecnej za markowe...... chyba że znajde pionnera do 1500 zł z podobnymi bajerami pozdro
Jeżu
VW Baron
VW Baron
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Wt sie 05, 2008 13:35
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Online: 39d 4h 48m
Pomógł: 5
Auto: Mk4
Silnik: AKL

Re: [Radio] 2 DIN?

Postprzez maniula259 » Pt sie 09, 2013 01:00

Chciał bym kupić radio do 800 zł 2 din lub z wysuwanym wyświetlaczem. Do radia bd podpięte 2 wzmacniacze, pierwszy he 4 i napędzał głośniki w drzwiach i boczkach ( 4 głośniki, i drugi he 2 zmostkowany zasilający hertza ds 30. co myślicie o tym zestawie. jakie radio było by odpowiednie ?
maniula259
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Dołączył(a): Śr sie 07, 2013 21:52
Online: 11h 20m
Auto: Golf Mk 4
Silnik: 1-9

[Radio] 2 DIN?

Postprzez Jeżu » Pt sie 09, 2013 15:37

maniula259, jak markowe ma być do używane a jak nowe jakieś manta czy ine dziadostwo ??
Jeżu
VW Baron
VW Baron
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Wt sie 05, 2008 13:35
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Online: 39d 4h 48m
Pomógł: 5
Auto: Mk4
Silnik: AKL

Poprzednia strona



Powrót do Car Audio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

Nasi przyjaciele: Car Audio,