tuleje tylniej belki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
tuleje tylniej belki
Musze co 3 lata zawsze wymieniać tuleje tylniej belki zakładałem różnych firm i zawsze jest to samo.... (a przez 7 lat nie wymieniłem amortyzatorów ale diagnosta twierdzi że mam dobre)
Co sadzicie o tulejach POLIURETANOWE czerwonych??? czy może macie jakieś inne pomysły takich jeszcze nie zakładałem
Co sadzicie o tulejach POLIURETANOWE czerwonych??? czy może macie jakieś inne pomysły takich jeszcze nie zakładałem
Sprzedam kostkę stacyjki, czujnik prędkości do MK4 - priv
tuleje tylniej belki
3 lata to dobry wynik jak na zamienniki..Jak wymieniasz tuleje to Dokrecasz śruby na opuszczonym aucie??Tuleje zakładasz na auto , opuszczasz zeby stąło na kołach i dokręcasz śruby przechodzace przez tuleje??Potem geometria..
Ostatnio zmieniony pn kwie 18, 2016 21:59 przez przemlin, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: tuleje tylniej belki
Wynik dobry tylko pytanie jaki przebieg nakręcony przez te 3 lata. Co do poliuretanów z czasem pewnie zacznie się skrzypienie jak w starej wersalce ale najlepiej poszukaj tematu o poli lub pogadaj z użytkownikami
Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
-
- Ma gadane
Ja mam poliuretan na przodzie. Ogolnie zrobione okolo 70 tys i wywalilem jedynie te na stabilizatorze bo skrzeczaly. Zalozylem ori i poki co spokoj. Reszta nie skrzeczy. Teraz przymierzam sie zalozyc na tyl i tez bedzie to poliurtean. Napisz jakie masz objawy zurzycia, bo u mnie jak skrecam to skrzypi. Tez tak masz czy raczej stuki???
tuleje tylniej belki
u mnie tył samochodu pływa i są mocne stuki
Sprzedam kostkę stacyjki, czujnik prędkości do MK4 - priv
Pozrywane tuleje i gong niesie na budę. A jakiego producenta wkładałeś?
-
- Forum Master
Dokładnie tylna tuleja wahacza przód pełna od s3piotrek233 pisze:Tak, ale na wahacz a nie na belkę
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
tuleje tylniej belki
Jakiej firm zakladaliscie
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Według mnie tylko lemforder
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Obie będą pasowały do belki,69 są stalowe,lemfordera są 72 i są wykonane z jakiegoś tworzywa plastycznego i wchodzą bez problemu zamiennie ze stalowymi 69.
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
Dziękuję bardzo, bo nikt w necie nie potrafi tego dokładnie sprecyzować.
Lepsze są hydrauliczne czy zwykłe czy wszystkie są olejowe?