[mk3] licznik nowe diody

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: miś fazi, Qto, italiano_83, Michał_1977, edzio, VIP

licznik nowe diody

Postprzez _Bolec_ » N paź 31, 2010 22:01

oto wersja USA.. co to za literki po prawo? słyszałem też że diodę od wlewu paliwa można do naszych liczników wlutować i będzie działać, sprawdzał ktoś? abo inne lampki których nie ma w EU, na podkładziny w tdi, klapa, pasy itp
Obrazek
_Bolec_
TDI <3
TDI <3
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Cz lip 15, 2010 19:21
Lokalizacja: Łowicz- okolice
Online: 18d 6h 14m
Pomógł: 1
Auto: MK 3
Silnik: szybki

licznik nowe diody

Postprzez norek111 » N paź 31, 2010 22:11

literki po prawo to do automata najprawdopodobniej
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
************************************************
VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
norek111
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Wt sie 07, 2007 21:30
Lokalizacja: pomorskie Benowo
Online: 50d 18h 46m
Pomógł: 666
Auto: Golf III Bon Jovi
Silnik: AFT

licznik nowe diody

Postprzez _Bolec_ » N paź 31, 2010 22:38

a od zwykłej skrzyni nie było czegoś takiego?? a po lewo nigdy nic nie było.
_Bolec_
TDI <3
TDI <3
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Cz lip 15, 2010 19:21
Lokalizacja: Łowicz- okolice
Online: 18d 6h 14m
Pomógł: 1
Auto: MK 3
Silnik: szybki

licznik nowe diody

Postprzez hard87 » Wt lis 02, 2010 12:16

nie nie było te literki to na bank są od skrzynie automatycznej tez sie nad tym zastanawiałem po co wogole jest te wolne miejsca i kiedys na allegro widzialem golfa z takim czymś i mial automata, jezeli chodzi o swiecącą rezerwe to na forum kiedys było jak to zorbic wiem ze niektore liczniki maja juz ten piktogram tylko wystarczy tam lampkę wsadzic moze i ty masz zobacz pod swiatłem czy niemasz przypadkiem tego dystrybutora :bajer: Pozdrawiam
hard87
Użytkownik
Użytkownik
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): So lis 21, 2009 21:00
Lokalizacja: Bytom
Online: 4d 23h 18m
Pomógł: 13
Auto: GOLF III
Silnik: 1.6

licznik nowe diody

Postprzez _Bolec_ » Wt lis 02, 2010 14:55

A inne lampki da radę ożywić?
_Bolec_
TDI <3
TDI <3
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Cz lip 15, 2010 19:21
Lokalizacja: Łowicz- okolice
Online: 18d 6h 14m
Pomógł: 1
Auto: MK 3
Silnik: szybki

licznik nowe diody

Postprzez ciachotdi » Wt lis 02, 2010 16:23

u mnie chodzi od paliwa włącza sie jak już niema nic w baku :D
ciachotdi
diesel m@ster
diesel m@ster
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pt gru 05, 2008 15:05
Lokalizacja: Oberschlesien - TK
Online: 37d 18h 13m
Pomógł: 19
Auto: Golf IV highline
Silnik: ALH+

licznik nowe diody

Postprzez hard87 » Wt lis 02, 2010 18:21

tu wszytko zalezy od licznika lub czy masz taki piktogram w tym pasku jeżeli nie no to lipa :jezor:
hard87
Użytkownik
Użytkownik
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): So lis 21, 2009 21:00
Lokalizacja: Bytom
Online: 4d 23h 18m
Pomógł: 13
Auto: GOLF III
Silnik: 1.6




Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: lukasik69, misza997, mosfet, Thunder Blade i 16 gości

Nasi przyjaciele: Car Audio,